klik atas nuffnang

Wednesday, July 27, 2011

Testimoni Pro-Polis

Abdul Rahman Abdul Manaf, 47 Tahun, Klang
( Penyakit Kencing Manis )
Saya menghidapi penyakit kencing manis, bacaan gula darah pada 8 mmol/L.

Selepas 1 minggu meminum Avail Pro-Polis, gula darah telah menurun ke 6.8 mmol/L hingga 7 mmol/L. Gula darah saya mula stabil dan kekal sepanjang 1 bulan setengah ini. Saya akan sambung meminum Avail Pro-Polis untuk memperbaiki tahap kesihatan saya. 
 
Anis Sofea Bt Abdullah, 4 Tahun, Selangor 
( Masalah Alahan )
Sejak lahir, Anis Sofea menghadapi masalah alahan dan tidak boleh terdedah kepada cuaca panas.

Anis mula meminum Avail Pro-Polis dengan campuran 3 titik Avail Pro-Polis ke dalam susunya pada setiap pagi. Selepas 1 bulan, kulit muka dan bahagian badannya telah beransur licin dan baik pulih.
 
Asral Widad Binti Ahmad Asnawi, 31 Tahun, Kuala Lumpur
( Penyakit Asma, Leukemia )
Anak saya yang berumur 7 tahun menghidapi penyakit asma dan leukemia. Dia pernah membuat kemoterapi tetapi leukemia kembali lagi dan menjadi lebih teruk dan menjangkit ke otak.

Saya menitiskan 3 titik Avail Pro-Polis ke dalam susunya pada setiap kali dia meminum susu. Dengan bantuan kemoterapi dan Avail Pro-Polis, sel-sel barah dikawal dengan cepat, dari 80% sel barah pada hari pertama dimasuk hospital, turun kepada 4% selepas 4 hari. Kini, doktor kata dia sudah sembuh dan sel barah sudah hilang sepenuhnya! Avail Pro-Polis telah banyak membantu saya.
 
Ismarani Abu Hassan, 40 Tahun, Kedah 
( Ulser Perut )
Kesibukan dan tekanan hidup telah menyebabkan tahap kesihatan suami saya semakin menurun. Penyakit ulser perut yang dihidapinya pada zaman muda telah kembali lagi.

Selepas dia meminum Avail Pro-Polis, luka ulser pada perut telah sembuh, tiada masalah sakit perut lagi dan dia menjadi lebih bersemangat!
 
Ooi Mooi Hwa, 44 Tahun, Pulau Pinang 
( Hyperthyroidism )
Saya dikesan telah menghidapi Hyperthyroidism pada Disember 2006. Saya terpaksa mengambil rawatan selama 2 tahun dan menjalani pemeriksaan darah setiap bulan. Pembedahan perlu dilaksanakan jika rawatan tidak berkesan. Walaupun sudah mengambil ubat doktor selama 6 bulan, tetapi hormon tiroid saya masih tidak stabil.

Saya mula meminum Avail Pro-Polis pada Jun 2007, 5 titik setiap pagi dan malam. Selepas 3 bulan, laporan pemeriksaan darah menunjukkan hormon tiroid saya telah stabil, doktor turut mengurangkan dos ubat-ubatan yang saya ambil. Saya akan meneruskan pengambilan Avail Pro-Polis dan mengharapkan keputusan yang lebih baik.
 
Puspa Diyana Bt Hussin, 23 Tahun, Selangor 
( Penyakit Asma )
Saya menghidapi asma sejak zaman kanak-kanak lagi. Saya pernah menerima rawatan oksigen dan terpaksa bergantung pada inhaler ventolin (alat bantu asma) setiap kali diserang asma. Tambahan pula, saya juga mengalami masalah resdung.

Hanya dalam masa 1 bulan mengambil Avail Pro-Polis, saya tidak diserang asma dan resdung lagi.
 
Rosary Melody Seck, 34 tahun, Labuan
( Menyembuhkan Luka, Menghentikan Peraliran Darah dan Nanah )
Ayah saya berumur 63 tahun. Dia diserangi strok pada 8 tahun yang lalu. Atas sebab pemakaian lampin dewasa, luka sepanjang 5 cm telah terbentuk di bahagian pinggang. Luka tersebut agak mendalam dan ia berdarah dan bernanah tidak berhenti.

Kami cuba melarutkan Avail Pro-Polis dalam air dan menyembur pada luka serta kulit yang berlecet. Pada keesokan hari, luka tersebut telah berhenti berdarah dan bernanah. Hanya dalam masa seminggu, luka yang cedera semakin baik pulih, lecetan kulit pun mula kering dan kulitnya menjadi semakin licin. Avail Pro-Polis memang HEBAT! 
 
Teoh Jiexi, 3 tahun, Kuala Terengganu 
( Penyakit Asma, Badan Lemah )
Jiexi ialah bayi dilahirkan tidak cukup bulan (7 bulan). Peparunya sangat lemah dan menghidap penyakit asma. Dia perlu menjalani pemeriksaan tepat masa di hospital lebih kurang 3-4 bulan sekali.

Jiexi mula meminum Avail Pro-Polis dan memakan i-Kids sejak Jun 2006. 3 titik Avail Pro-Polis dan 5 biji i-Kids setiap hari. Kesannya memang hebat sekali. Pada bulan Ogos, Doktor mengatakan bahawa penyakit asmanya telah sembuh dan tidak perlu datang lagi untuk menjalani pemeriksaan rutin. Daya ketahanannya semakin kuat dan tidak mudah jatuh sakit lagi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah nuffnang

Di Taja Oleh