klik atas nuffnang

Friday, August 30, 2013

AB Series Apple Stem Cell Serum Avail

Subang Jaya: Avail Beauty Sdn Bhd melancarkan AB Series Apple Stem Cell Serum yang dihasilkan daripada ekstrak epal Uttwiler spatlauber yang menggunakan teknologi perintisan liposome, bagi memenuhi keperluan pengguna yang semakin tinggi terhadap produk kecantikan kulit.

Pengasas dan Presidennya Khoo Seng Chan berkata, AB Series produk yang mendapat sambutan luar biasa daripada pengguna kerana terjual 20,000 unit walaupun belum dilancarkan.

 “AB Series ialah produk semula jadi, berkesan dan selamat untuk kulit. Gabungan eksklusif bahan botani yang membantu memudarkan pigmentasi, tompok hitam, mengekalkan kelembapan kulit serta menangani iritasi menerusi tiga lapisan permukaan kulit.

“Serum bebas minyak ini mengandungi sel panjang hayat malah tidak mengandungi bahan kimia selain selamat digunakan ibu hamil,” katanya pada majlis perasmian produk itu di sini.

Sementara itu, Pengurus Super Crown Azman Bidin berkata, AB Series produk ke 15 keluaran Avail Sdn Bhd ditubuhkan sejak 9 tahun lalu.

 “Fokus kami kecantikan serta kesihatan dalam dan luar. Produk kami juga mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan dan pengguna tidak perlu meraguinya.“Dengan harga berpatutan serta kualiti ditawarkan, kami yakin pengguna berpuas hati dan dapat merasai perbezaannya dalam masa tujuh hari,” katanya.
 
Dapatkan Sekarang !!
Hubungi :
Naim : 0199823405
Zuriana : 0179682181
keluargaavail@gmail.comArtikel ini disiarkan pada : 2013/08/29 on HMetro

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah nuffnang

Di Taja Oleh