klik atas nuffnang

Sunday, January 15, 2012

Sudut Persoalan Lisselife

1. Kenapa Lisselife itu penting?
Penyakit jantung dan saluran darah otak telah menjadi pembunuh utama kepada manusia dan umur pesakit semakin muda. Pengambilan Lisselife berupaya mencegah penyakit-penyakit tersebut.

2.

Adakah Lisselife selamat dimakan dalam jangka masa yang panjang?
Ya. Lisselife diperbuat daripada ramuan semulajadi yang berupaya meningkatkan status kesihatan badan. Ia tidak memberi sebarang kesan sampingan kepada badan kita.

3.

Apa itu Nattokinase?
Natto adalah kacang soya yang telah difermentasi oleh Bacillus natto. Pelbagai jenis bahan aktif telah dihasilkan melalui proses fermentasi tersebut, salah satunya Nattokinase yang juga digelar sebagai Enzim yang Melarutkan Darah beku’. Sehingga kini, Nattokinase merupakan satu-satunya enzim dari sumber makanan yang berupaya melarutkan darah beku.

4.

Apa itu Beras Yis Merah?
Beras Yis Merah adalah beras yang difermentasi oleh Monascus purpureus. Ekstrak Beras Yis Merah (Monacolin K) berkesan dalam mencegah pembentukan kolesterol dalam badan, menurunkan paras kolesterol densiti rendah (LDL), meningkatkan paras kolesterol densiti tinggi (HDL) dan merendahkan paras lipid darah.

5.

Adakah Lisselife sesuai dimakan oleh mereka yang sedang mengambil rawatan perubatan seperti tekanan darah tinggi dan lipid darah tinggi?
Sesuai. Lisselife merupakan sejenis makanan tambahan semulajadi yang berupaya meningkatkan tahap kesihatan badan dan membantu proses rawatan. Di samping itu, ia juga membantu mengawalatur paras tekanan darah dan lipid darah, mencegah pembentukan darah beku dan memperbaiki peredaran darah.

6.

Bolehkah Lisselife dimakan bersama ubat-ubatan barat?
Lisselife digalakkan makan pada waktu malam sebelum tidur. Kandungan dalam ubat-ubatan barat adalah berlainan, maka digalakkan bahawa menjarakkan 2 hingga 3 jam masa pengambilan ubat-ubatan barat dan Lisselife.

7.

Bolehkah saya berhenti mengambil ubat-ubatan barat selepas memakan Lisselife?
Jangan berhenti mengambil ubat-ubatan barat semata-mata tanpa nasihat doktor. Dos ubat-ubatan barat boleh dikurangkan secara perlahan-lahan selepas tekanan darah atau lipid darah mencapai paras yang stabil.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah nuffnang

Di Taja Oleh