klik atas nuffnang

Friday, June 22, 2012

Apakah Rahsia Kehebatan Produk Avail Beauty

Rahsia 'FC Bio Sanitary Pad' Avail

Singkatan 'FC' adalah untuk Feminine Comfort. FC Bio Sanitary Pads ini adalah pad herba bermutu tinggi sehinggakan setiap produknya di insuranskan RM 3 juta sebagai jaminan terhadap kualiti produk tersebut. Produk ini telah dipasarkan Oleh Syarikat Avail Beauty Sdn. Bhd.

Teruskan pembacaan anda ...

MENGAPA ANDA PERLU BERTUKAR KEPADA FC BIO SANITARY PADS INI???

SEBAB-SEBAB UTAMANYA IALAH BAHAN YANG DIGUNAKAN UNTUK MEMBUAT TUALA WANITA YANG ADA DIPASARAN SEKARANG TERDIRI DARIPADA:• BAHAN KITAR SEMULA YANG PENUH DENGAN KUMAN, KULAT, VIRUS DAN MACAM-MACAM LAGI MIKROB YANG TIDAK DILIHAT DENGAN MATA KASAR!• PULPA KAYU - DARI WARNA YANG SANGAT GELAP DIAWET DENGAN KLORIN YANG MANA IA AKAN MENGHASILKAN DIOKSIN YANG BOLEH MENYEBABKAN KANSER ! 

SEKARANG.... Anda ada 2 pilihan sahaja iaitu :

1.Terus memakai tuala wanita beracun , ATAU

2.Mengelakkan DIOKSIN daripada memasuki RAHIM WANITA dengan mencari alternatif lain yang lebih selamat yang diperbuat daripada bahan kapas tulen 100%.


PESANAN KELUARGA AVAIL
 
• FC BIO SANITARY PADS INI SESUAI UNTUK SEMUA ORANG . TIDAK KIRA ANDA LELAKI , WANITA , KANAK-KANAK ATAUPUN BAYI .

• MENGAPA KAMI KATAKAN LELAKI , KANAK-KANAK DAN BAYI JUGA BOLEH MENGGUNAKANNYA ? INI KERANA FC BIO SANITARY PADS BUKAN SAHAJA BERFUNGSI SEBAGAI TUALA WANITA SAHAJA MALAH IA MEMPUNYAI PELBAGAI KEGUNAAN LAIN. SILA LIHAT POINT-POINT PADA TAJUK PAD ALTERNATIF / KEGUNAAN LAIN.

• WANITA YANG SUDAH PUTUS HAID JUGA BOLEH MENGGUNAKAN FC BIO SANITARY PAD (PANTYLINER) BAGI MENJAGA MAHKOTA ANDA AGAR SEGAR SENTIASA DAN YANG PALING PENTING , DENGAN MENGAMALKAN MENGGUNAKAN PANTYLINER FC BIO SANITARY INI SETIAP HARI , KEAJAIBAN MUNGKIN AKAN BERLAKU DI MANA MUNGKIN ANDA RASA YANG SELAMA INI DIRI ANDA SIHAT RUPA-RUPANYA ADA PENYAKIT MERBAHAYA YANG BERSELINDUNG DI DALAM TUBUH ANDA.

• INGAT! MENCEGAH LEBIH BAIK SEBELUM PARAH. ANDA PERLU MENITIKBERATKAN KESIHATAN UNTUK JANGKA MASA PANJANG DAN BUKAN UNTUK JANGKA MASA PENDEK!!!

• PILIHAN DI TANGAN ANDA. LAMAN BLOG INI HANYA MEMBERIKAN MAKLUMAT DAN BUKAN UNTUK MENGHASUT ANDA UNTUK BERTUKAR SECARA DRASTIK TETAPI MENGESYORKAN APA YANG TERBAIK UNTUK ANDA. IA TERPULANG KEPADA DIRI ANDA SENDIRI. 


Keterangan lanjut hubungi : Naim 019-9823405 / Zuriana 017-9682181
keluargaavail@gmail.com

SARANAN KELUARGA AVAIL : FC BIO SANITARY PAD

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah nuffnang

Di Taja Oleh